Christian McCaffrey az első RB, akinek két 100 elkapásos szezonja van

CSAPAT STATISZTIKÁK

- Az Indianapolis 218 futott yardot és három futott TD-t szerzett, ez a harmadik alkalom idén, amikor a Carolina több mint 200 futott yardot engedett.
- A Colts két punt visszahordásból is TD-t szerzett a meccsen. Ez volt a második alkalom a Carolina történetében (11/9/97, Denver), hogy a Panthers két punt return TD-t engedett ugyanazon a meccsen.
- A Carolina háromszor adta el a labdát, miközben nem volt labdaszerzése. A 7. hét óta a Panthers turnover mutatója -17.
- Kilenc különböző játékosnak volt elkapása a Carolina csapatában, ez új szezoncsúcs.

JÁTÉKOS STATISZTIKÁK

Panthers

- Christian McCaffrey vasárnap számos új rekordhoz írta be nevét. 15 elkapással 119 yardot, míg 13 futással 54 yardot szerzett.
- McCaffrey-nek már 109 elkapása van a szezonban és ezzel megdöntötte a saját NFL rekordját a futóként szerzett elkapások tekintetében. Ő az első running back az NFL-ben, akinek több legalább 100 elkapásos szezonja is van.
- McCaffrey 15 elkapása új franchise rekord, megdöntve ezzel Steve Smith és McCaffrey korábbi 14 elkapásos rekordját. Az NFL történetében a 15 elkapás egy futótól a második legjobb eredmény holtversenyben.
- McCaffrey-nek jelenleg 933 elkapott yardja van, ez a legtöbb egy futótól a franchise történelmében egy szezon alatt. 67 yardra van attól, hogy az NFL történetének harmadik olyan játékosa legyen, aki 1000 futott és 1000 elkapott yardot tudott szerzeni ugyanabban a szezonban.
- Karrierjének első kezdő meccsén Will Grier 224 yardot passzolt 27/44-es mutatóval, három interception-t dobott és nem volt TD passza.
- Eric Reid-nek hat szerelése volt a meccsen, ezzel 118-nál jár ebben a szezonban. Ezzel megdötötte Mike Minter (116, 2000) rekordját, aki a Panthers történelme során egyetlen szezonban safety-ként a legtöbb tackle-t szerezte.
- Joey Slye két mezőnygólt értékesített a meccsen, egyet 50 yardról, ez volt a nyolcadik legalább 50 yardos mezőnygólja ebben a szezonban, amellyel megdöntötte a franchise rekordját.
- Michael Palardy megdobta karrierjének második passzkísérletét, amivel 12 yardot szerzett és sikeresen megoldották vele a fake punt-ot 4th down-nál. Ez volt a Carolina második sikeres fake punt-ja ebben a szezonban.

Colts

- Nyheim Hines két punt visszahordásból is TD-t szerzett a meccsen. Ő az első olyan játékos 2012 óta, aki több punt visszahordás utáni TD-t is tudott szerezni egy meccsen és 2004 óta az első, aki 195 yardot és 2 TD-t tudott szerezni.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu