Marshawn Lynch visszatérhet a Seattle Seahawks-hoz

Best Mode visszatérhet a korábbi csapatához. Ma beszámoltak róla, hogy a csapattól korábban visszavonult, egy évet kihagyó majd két szezont az Oakland Raidersnél eltöltő running back a sérülések miatt visszatérhet a Seattle Seahawks-hoz.

A Seahawks elvesztette a tegnapi Arizona Cardinals elleni találkozót amivel elveszették az NFC első kiemelését de ennél sokkal többet buktak a találkozón. Pete Carroll bejelentette, hogy minden jel szerint Chris Carson-t és CJ Prosise-t is elvesztették a szezon hátralevő részére.

Carson volt a csapat elsőszámú futója aki 1.230 futott yardot szerzett a szezonban. Rashaad Penny áll a második helyen a futott yardokban de Őt már pár hete sérültlistára tette a Seahawks. A felsorolt sérültek mellett (aki nem elkapó vagy Russell Wilson) csak Travis Homer rendelkezik futott yarddal aki 8 futásból 52 futott yardot szerzett.

Mihamarabb meg kell erősíteniük a running back posztot mert minőségi futó nélkül nem mehetnek neki a playoffnak így a korábbi közönségkedvenc visszahívása kézenfekvő megoldás lenne. A hírek szerint Lynch mellett még a szabadügynökkel Robert Turbin-el is egyeztetni fognak.

 

nfl.com, Fotó: seattletimes.com