Vernon Butler vállalja a felelősséget a tetteiért

A defensive tackle Vernon Butler bűnbánó volt, amikor válaszolt az öltözőben azokra a kérdésekre, amelyek a vasárnapi, Colts elleni meccsen történt kiállítására vonatkoztak. A harmadik negyed elején egy futójáték után Butler belekapaszkodott a tight end Jack Doyle sisakjába, ami miatt unnecessary roughness szabálytalansággal büntették. Butler „egy kis extra” csetepatéba is belekeveredett a guard Mark Glowinksi-vel és egyértelműen elvesztette a fejét.

"Nem ilyen vagyok. Ez nem az én karakterem." mondta Butler. "Bocsánatot akarok kérni a csapattól, a csapattársaimtól. Sajnálom. Teljes felelősséget vállalok érte. Ez nem fog megismétlődni."

A visszanézések után kizárták és egyértelmű mozdulatot tett a szurkolók felé, akik az öltözőbe menet tovább hergelték őt.

"Nyugodtnak kell maradnom." mondta Butler. "Én ennél jobb ember vagyok."

Az ideiglenes vezetőedző Perry Fewell egyetértett a büntetéssel és a kiállítással, azt mondta, hogy a csapat beszélni fog Butler tetteiről.

"Ez nem a mi színvonalunk." mondta Fewell.

Jackson padoztatása

A másodéves cornerback Donte Jackson kikerült a Colts elleni kezdőcsapatból és egyáltalán nem játszott a védelemben. A veterán Ross Cockrell vette át Jackson helyét.

"Volt pár rossz hete." mondta Fewell. "Úgy éreztük, hogy változtatni kell és Donte helyett valaki másnak kell játszania."

A korábbi második körös választás kezdő volt az előző 27 meccsen, amióta bekerült a ligába. Jackson nem volt hajlandó nyilatkozni a meccs után.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: sports.yahoo.com