Christian McCaffrey megnyílt, miután a Carolina vereségsorozata hét meccsesre duzzadt

Christian McCaffrey gyűlöli a vereséget. És nem rejti véka alá. Amikor a vereséget után találkozott a médiával, hallani lehetett a frusztrációt a hangjában. Látni lehetett az arcán. Válaszai tipikusan egyenesek és lényegre törőek.

De a sztár running back más oldalát mutatta a vasárnapi, Colts elleni vereség után.

Szenvedélyesen beszélt arról, hogy a Panthers holt tart a hetedik egymást követő veresége után és időt szánt arra, hogy néhány kérdésbe belemerüljön és több erős üzenetet is megfogalmazott.

"Ezek nehéz helyzetek és nehéz szezonok." mondta McCaffrey. "A végén egy csapat van, amelyik megnyeri a Super Bowl-t. Amikor a dolgok rosszul fordulnak, nagyon könnyű elkezdeni ujjal mutogatni. Könnyű kiemelni egyes srácokat. Változtatni a dolgokon. Ez vagy az. A végén ez történik. Biztos vagyok abban, hogy két évvel ezelőtt a 49ers csapatánál ugyanezek a beszélgetések zajlottak (a San Francisco 2016-ban 2–14-el, 2017-ben pedig 6–10-el zárt)."

"Úgy gondolom, hogy az öltözőben minden egyes személynek meg kell tennie valamit - nem akarom másként mondani - de valószínűleg javítanunk kell a felkészülésen és azon, ahogy a meccset játsszuk. Mert együtt erre nem voltunk képesek. Ezek a tények. A bosszantó rész az, hogy meg tudjuk csinálni. Tudjuk, hogy megvannak a srácok ehhez. Adott módon kell hozzáállni a dolgokhoz."

McCaffrey, aki összesen 173 yardot szerzett a Colts ellen, elmagyarázta, hogy mit ért a helyes hozzáálláson.

"Van egy jó mondás erre, amit Rivera használt: „Legyél ott, ahol a lábad van." Azt hiszem, amikor mindenki így áll hozzá, jó dolgok történnek." mondta McCaffrey. "De soha nem gondolhatsz a rájátszásra vagy a Super Bowl-ra. Minden egyes pillanatban azt kell irányítanod, amit tudsz. Egyszerűsítened kell az életed. Sokat beszéltünk a következő évről - de van még egy meccsünk. Előtte vannak még megbeszélések és edzések. Erre kell összpontosítanunk. Ha több zavaró tényező jön kívülről, az nem segít. Elkerülhetetlen, hogy ez megtörténjen, de jobban ki kell zárnunk ezeket a zavaró tényezőket és összpontosítanunk kell."

Az öltözőben lévő minden embernek feladata, hogy kivegye ebből a részét. McCaffrey szerint a csapattársai jobbat érdemelnek, de ebben a bajnokságban mindent nehéz megszerezni. Ez különösen igaz, ha úgy érzed, hogy elérted a mélypontot.

De McCaffrey, aki még csak a harmadik évét tapossa, olyan fickónak tűnik, aki tudja, hogy itt az idő vezéregyéniségnek lenni.

"Megpróbálok vezér lenni ebben a csapatban és biztos akarok lenni abban, hogy a srácok továbbra is harcolnak és felkészülnek." mondta. "Ezt fogom csinálni. Ezt képes vagyok irányítani."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: bleacherreport.com