Todd Gurley-re máris lecsapott az Atlanta Falcons

toddgurley.jpg

Mindenkit nagy meglepetésként ért, hogy a Los Angeles Rams tegnap elküldte running backjét Todd Gurley-t de a futó nem volt sokáig csapat nélkül. Ma délután lecsapott rá az Atlanta Falcons. A futó egyéves szerződést kötött a játékossal , egyes források 5, mások 6 millió dollárról számoltak be.

A futót a 2015-ös Draft első körében választotta ki a Rams és a csapatnál eltöltött 5 szezonja alatt 5.404 futott yardot, 58 futott touchdownt, 2.090 elkapott yardot és 12 elkapott touchdownt szerzett. Újoncként megválasztották a legjobb újonc támadójátékosnak, 2017-ben az év legjobb támadójátékosának és két szezonban is Gurley nevéhez fűződött a legtöbb futott yard.

instagram.png

A jó teljesítményének köszönhetően 2018-ban négyéves, 60 millió dolláros szerződést kötöttek vele. Az elküldése időzítése nem véletlen ugyanis holnap kapott volna egy 7.55 millió dolláros kerettagsági bónuszt. De ennek ellenére nem úszta meg a Rams ugyanis 20.15 millió dollár halott összeg marad utána a következő két szezonban.

Korábban, egész pontosan 7 évvel ezelőtt már előfordult egy olyan eset amikor egy meghatározó Rams futó Atlantában folytatta a pályafutását. Ez a futó Steven Jackson volt akinek annyira nem jött be a váltás mert előtte sorozatban 8 szezonban is 1.000 yard felett szerzett évente míg a Falcons-nál csak 543 és 707 yarddal zárt.

nfl.com, Fotó: nfl.com,