Teljesen egészséges a liga egyik legjobb elkapója

A.J. Green a liga legjobb elkapói közé tartozik de nem az utóbbi években éli pályafutása legjobb időszakát. A Cincinnati Bengals kezdő elkapója bokasérüléssel bajlódott az előző időszakban de a csapat vezetőedzőjének, Zac Taylor-nak nyilatkozata szerint minden tesztje pozitív lett és teljesen egészséges az elkapó.

Green a sérülése miatt kihagyta a teljes tavalyi szezont és legutóbb 2018 december elején tudott pályára lépni. Már a 2018-as szezon sem volt problémamentes mert akkor 7 mérkőzést kellett kihagynia és csak 9 mérkőzésen tudott játszani.

Az elkapó szerződése lejárt de a képességeit ismerve, a sérülése ellenére senki sem kételkedett a maradásában így franchise taget adtak Green-nek. Persze a másik oldalról nézve ez csak egy egyéves szerződést jelent így ha továbbra is problémát jelent a bokasérülése akkor szabadon tudják ereszteni az elkapót.

A jelenleg 31 éves elkapót a 2011-es Draft első körében választotta ki a Bengals. 602 elkapásból 8.907 elkapott yardot és 63 elkapott touchdownt szerzett. Pályafutása első 7 szezonjában bekerült a Pro Bowl keretbe és háromszor az All-Pro második keretébe is.

nfl.com, Fotó: upi.com