Hat szabadügynök játékos akik még sokat adhatnak az új csapatuknak

A szabadügynökpiac már több hete megnyitott és ugyan a korábbi évekhez képest kicsit unalmasabbnak tűhet az idei piac de azért történt igen sok érdekes igazolás amelyektől sokat várnak. A piacon szereplő legjobb játékosok már nem elérhetők de azért még mindig van kiből szemezgetni.

Yannick Ngakoue Edge · Kor: 28
Odell Beckham WR · Kor: 30
Rock Ya-Sin CB · Kor: 27
Dalton Risner OG · Kor: 28
Jadeveon Clowney Edge · Kor: 30
Frank Clark Edge · Kor: 30

A pass rusherek között Yannick Ngakoue pár éve még a legjobb szabaüdgynökök közé tartozott de az utolsó szezonok finoman szólva sem sikerültek a legjobban. Jadeveon Clowney 1/1-esként kezdett de amióta elhagyta a Texans csapatát csak egyetlen szezonban tudta megközelíteni a 10 sackes határt. Frank Clark jó szezont futott de már el kell felejtenie a korábbi 100 milliós szerződéseket.

Odell Beckham miután megsérült a tavalyi Super Bowl-on majd kihagyta az egész szezont miután egyetlen csapat sem akarta kiválasztani. A hírek szerint a túlságosan magas fizetési igénye miatt nem talál magának csapatot. Rock Ya-Sin az ötödik profi szezonját kezdi meg, nem elit de stabil játékost jelent egy cornerback problémával rendelkező csapat számára. Dalton Risnernek is jó szezonja volt tavaly és alacsony fizetéssel megszerezhető.

Fotó: newyorkpost.com