Yannick Ngakoue egyéves szerződést köt a Bears-el

A legjobb szabadon igazolható pass rusher már megtalálta a következő csapatát és a Chicago Bears játékosként folytatja. Az egyszeres Pro Bowler védő Yannick Ngakoue és a Bears megegyeztek egy egyéves, 10,5 millió dolláros szerződésről.

Ngakoue öt szezonon belül a hatodik franchiseba kerül és azonnal javíthat a Bears pass rush-ján, amely az utóbbi időben borzasztóan gyenge volt és az egész védelem csak 20 sacket szerezett a 2022-es szezonban. Bár Ngakoue küzd a futás ellen de zsinórban hét olyan évet könyvelhetett el, amikor legalább nyolc sacket szerzett.

Ngakoue a pályafutását a Jacksonville Jaguars csapatánál kezdte de az utóbbi években a Minnesota Vikings, a Baltimore Ravens, a Las Vegas Raiders és az Indianapolis Colts játékosa volt. Az offseasonban elmondta Gregg Rosenthal-nak, hogy idén egy olyan stabil otthont keres magának amilyet a Jaguarsnál töltött időszaka óta nem talált magának.

A Bear idén feltöltötte a védelmét olyan szabadügynökökkel, mint Tremaine Edmunds, T.J. Edwards vagy az újonc második körös Tyrique Stevenson. Ngakoue-nak azonnal a kezdőcsapatba kell kerülnie.

Fotó: twitter.com