Már csak három évig tervez játszani a liga legjobb elkapója

Tyreek Hill csapatot váltott tavaly miután megszerezte a Miami Dolphins. Az új környezet sem okozott problémát és nem lasssította le az elkapót. A tavalyi szezonban 1710 elkapott yarddal zárt ami karrierrekordot jelent és a kiemelkedő teljesítményének köszönhetően bekerült az All-Pro első keretébe.

A jó teljesítménye ellenére azonban már nem tervez hosszútávon az elkapó. Legalábbis ahogyan a Sports Radio 810 WHB-nek adott interjújában elmondta, csak addig akar játszani amíg érvényben van a jelenlegi Dolphins-os szerződése.

"A 10 szezon a cél. Kitöltöm a szerződésemet a Miami Dolphinsnál aztán kilépek. Az üzleti világba szeretnék belevágni. Nagyon sok mindent szeretnék kezdeni az életemmel."

Hill eddig 7 szezont játszott le az NFL-ben és a Dolphins-al érvényes szerződéséből még 4 év hátra van. Ez így már 11 évet jelent de a szerződése felépítése alapján, a jelenlegi feltételekkel, biztosan nem fogja kitölteni az utolsó évét. 43.9 millió dolláros alapfizetése lenne 2026-ban, nulla garantált kereset mellett és így biztosan nem fog játszani.

Fotó: chiefswire.usatoday.com