Az irányító előrejelzések változása az első helyen

A mock draftok folyamatosan frissülnek, és két héttel a Carolina első helyes választása előtt egy másik irányító is figyelmet kapott a top négy irányító közül. A média néhány tagja szerint a Panthers a Florida irányítóját, Anthony Richardsont választja majd. A többiek változatlanul C.J. Stroud (Ohio State) és Bryce Young (Alabama) között osztoznak.

Nézzük meg a legfrissebb mock draftok válogatását az alábbiakban: 

NFL.com

QB Bryce Young (Alabama)

Adam Rank: Az agresszivitás, amivel feljebb cseréltek, hogy megszerezzék az első helyes választást a Chicagótól, nagyon tetszik. És ezt nem csak mint Bears-szurkoló mondom, aki örül, hogy a csapat megszerezte D.J. Moore-t az üzletben, hanem mint sportrajongó. A franchise irányító megszerzése megváltoztatja az életet. Azért ajánlom Youngot, mert nem hiszem, hogy a sokat emlegetett mérete problémát jelentene. Egykori ötcsillagos újoncként és Heisman-trófea győztesként minden szinten túllépett ezen a hiányosságon.

ESPN.com

QB C.J. Stroud (Ohio State)

Todd McShay: Tudjuk, hogy a Panthers draftol egy irányítót — hosszú távú megoldást keresnek, és sokmindent küldtek Chicagóba, hogy feljebb lépjenek, és megtalálják azt — de még mindig nem tudjuk biztosan, hogy melyik irányítót akarják. Lehet, hogy a választ csak akkor tudjuk meg, amikor bejelentik a választást, és nem vagyok benne biztos, hogy a Carolina már tudja a választ. A legutóbbi mock draftomban Bryce Youngot jósoltam, de ezúttal Stroudot választom. Bármelyik irányba mehetnek.

CBS Sports

QB Bryce Young (Alabama)

Ryan Wilson: Young 178 centi és 92 kiló volt a Combine-on, és nem vett részt a gyakorlatokon, de néhány héttel később remek Pro Dayt hozott össze. A zuhanyhiradóban az a hír járja, hogy a Panthers inkább C.J. Stroudot tartja esélyesebbnek, mint Youngot, de még több mint két hét van hátra addig, amíg valami biztosat tudunk. Az új edző, Frank Reich beszélt a méret fontosságáról a poszton, de Young a legjobban NFL-érett irányító a táblán.

PFF 

QB Anthony Richardson (Florida)

Sam Monson: Richardson elit atletikussága és a futó képessége nagyon magas szintre emeli, és elég mozgásteret ad ahhoz, hogy passzolóként fejlődjön – különösen a pontosságát kell javítania. Valójában jól végigmegy a lépéseken és jól olvassa a védelmet; csak nem tud megbízhatóan passzolni a célpontjához. Ha az edzői stáb úgy gondolja, hogy ez javítható, akkor Richardson a legjobb választás.

Athletic

QB C.J. Stroud (Ohio State) 

Nick Baumgardner: Anthony Richardson kerülhet az első helyre, tekintve, hogy a Carolina új vezetőedzője, Frank Reich fantasztikusan tudná fejleszteni a fiatal QB-t. De Stroud is remekül illeszkedne Reichhez. Stroud előtt is rengeteg munka áll, csak nem annyi, mint Richardson előtt.

Draft Network

QB C.J. Stroud (Ohio State)

Jack McKessy: A Panthersnek már évek óta szüksége van stabilitásra az irányító poszton. Idén úgy döntöttek, hogy ez annyira fontos, hogy az első helyig cseréltek. C.J. Stroud a Panthers döntése óta favorit (vagy társfavorit) arra, hogy ő legyen az első helyen kiválasztott játékos a 2023-as NFL Drafton, és nem véletlenül. Ha visszatekintünk a pályafutására, az új vezetőedző, Frank Reich szereti a nagy, magas, zsebben passzoló irányítókat. Stroud ilyen, és ezért választja őt a Carolina az első helyen.

L.A. Times

QB Anthony Richardson (Florida)

Sam Farmer: Vannak nála csiszoltabb és NFL-érettebb irányítók, de egyikük sem ér fel Richardson atletikusságával és tehetségével.

Forrás:

Carolina Panthers

panthershungary.com