A visszaszámlálás elkezdődött

Már csak napok vannak hátra az idei Draftig és az elemzők kezdenek egy irányba tendálni, ha arról van szó, hogy szerintük kit fog választani a Carolina Panthers az első helyen. Az Alabama irányítója, Bryce Young a legnépszerűbb név, a CBS Sports munkatársa, Ryan Wilson pedig C.J. Stroud felé hajlik.

A legfrissebb mock draftok válogatása az alábbiakban tekinthető meg:

NFL.com

QB Bryce Young (Alabama)

Charles Davis: Nagyrabecsült kollégám, Bucky Brooks nemrégiben kifejezett egy gyakori érzést a draftot illetően: Young és C.J. Stroud között pénzfeldobásnak tűnik a Panthers döntése. Ma az érme az idei év legjobb irányítójának javára dől el, legalábbis szerény véleményem szerint.

ESPN.com

QB Bryce Young (Alabama)

Mel Kiper Jr.: Young vagy C.J. Stroud? Stroud vagy Young? Szerintem a Panthers az egyik irányítóra hajt, miután az első helyre cseréltek. A szabadügynökség utáni mock draftomban Stroudot választottam, aki beleillik abba a fizikai formába, amivel a Carolina új edzője, Frank Reich az elmúlt évtizedben az irányítókkal dolgozott. Túl sok pletykát hallottam azonban arról, hogy a front office és az edzők kedvelik Youngot, és Chris Mortensen és Adam Schefter haverjaim szerint is Young az igazi.

CBS Sports

QB C.J. Stroud (Ohio State)

Ryan Wilson: C.J. Stroud nagyszerű pro day-t produkált, és ez még inkább megerősítette őt a draftosztály két legjobb QB-jeként. Úgy hallottuk, hogy a Panthers nagyra tartja Stroudot – és egyelőre mi az első helyen tartjuk őt, mert könnyen elképzelhető, hogy az Ohio State-ből átkerül a Carolina stábjába, ahol Frank Reich és Jim Caldwell is ott van.

Athletic

QB Bryce Young (Alabama)

Dane Brugler: Nem tudom, mit fog tenni a Panthers, de azt meg tudom mondani, hogy más csapatok szerint mit fog tenni a Panthers: draftolni fogják Youngot. Ha a méretével megbarátkoznak, akkor a játékos könnyű választás az első helyen.

Draft Network

QB Bryce Young (Alabama)

Justin Melo: Bryce Young nemrégiben lett a favorit az első helyre a fogadóirodáknál. A méretbeli hiányosságok nem akadályozták meg Youngot abban, hogy 2022-ben az egyetemi futball legjobban teljesítő irányítója legyen. A Carolina Panthers egy konkrét irányítót szem előtt tartva szerezte meg a picket. A Panthers vezetőedzője, Frank Reich értékelni fogja a lehetőséget, hogy Young mellett dolgozhat.

Forrás:

Carolina Panthers Hungary

panthershungary.com