Top 5 draft prospect: offensive tackle-k

1. Paris Johnson, Ohio State

Hasonló útvonalat járhat be, mint az előbb említett Thomas. Kezdetben szenvedhet, de ha legyőzi a rossz szokásait, akkor a liga legjobb tackle-i között találhatja magát.

2. Peter Skoronski, Northwestern

A technikájával hódít Skoronski, mellette pedig kiváló erővel és egyensúlyérzékkel rendelkezik. Nem ideális a magassága és a karhosszúsága, emiatt pedig számos csapat valamelyik belső pozícióban láthatja a jövőjét.

3. Broderick Jones, Georgia

Kevés tapasztalattal rendelkezik, mindössze 19 mérkőzésen volt kezdő. A potenciálja óriási, gyors, erősebb mint a társai és a blokkok befejezésére törekszik. A személyében valamelyik csapat megtalálhatja a következő évtized baloldali tackle-jét.

4. Darnell Wright, Tennessee

Egy szörnyetegről beszélünk, akinek a fal mindkét oldalán van tapasztalata. Néha pont a brutális stílusa sodorta bajba, de ritkán találunk ekkora méretekkel rendelkező atletikus falembert. A profik között a jobb oldalon találhatja meg a helyét.

5. Anton Harrison, Oklahoma

Nehéz őt megítélni az Oklahoma játékstílusa miatt, azonban minden eszköze megvan ahhoz, hogy a profik között is sikeres legyen. A magassága „csak” átlagos és igényel némi türelmet is a kiteljesedése, de egyértelműen kezdő potenciállal rendelkezik.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu