A Panthers vezetői “közös nevezőre” jutottak a választást illetően

A Panthers tudja, kit választ pénteken hajnalban. Persze senkinek nem mondják el. De tudják. A vezetőedző Frank Reich a keddi önkéntes minicamp edzés után elmondta, hogy ő és a general manager Scott Fitterer hétfőn megbeszélték a dolgot, és ugyanarra a következtetésre jutottak. (Spoiler alert: egy irányító lesz az.)

“Így volt; tegnap valamikor leült az irodámban, és feltette a kérdést.” mondta Reich kissé nevetve. “Olyan volt, mint egy ajánlat. És én igent mondtam.”

Reich szerint az edzők talán egy bizonyos “hajlandósággal” kezdték a folyamatot, és fokozatosan jutottak el ugyanoda, ahová a játékosmegfigyelők, köszönhetően az alapos folyamatnak.

Az általuk megnézett felvételek és a lefolytatott találkozók, valamint a kiterjedt pro day-túra alapján a Panthers mélyre ásott a pozíció négy legjobb játékosát illetően – C.J. Stroud, Bryce Young, Will Levis és Anthony Richardson.

Mind a négy irányítót elhozták a Bank of America Stadiumba egyéni látogatásokra, és mind a néggyel találkoztak a combine-on is.

“Szerintem a folyamat tényleg első osztályú volt, Scott tökéletesen kezelte a dolgot.” mondta Reich. “A játékosmegfigyelők elképesztőek voltak. Ez tényleg segített nekünk, edzőknek, segítettek megfogalmazni néhány kérdést. Mindannyian ötletekkel mentünk bele a dologba, de hűek maradtunk a folyamathoz.”

Reich azt mondta, hogy bár az egyes irányítókkal kapcsolatban lehetett “hullámvölgy”, a terv az volt, hogy megfontoltak legyenek.

“Nem mondanám, hogy drasztikus változás történt volna a fejében.” mondta. “De vannak hullámvölgyek és hullámhegyek, hogy mennyire tetszik a srác. És ezért kell ellenállni a kísértésnek, hogy túl korán döntsünk. Úgy gondolom, hogy mi, a játékosmegfigyelők és az edzők jól csináltuk, hogy nem estünk ebbe a csapdába.”

Most már tehát csak várnunk kell péntek hajnalig.

Forrás:

Carolina Panthers

panthershungary.com