Kirúgták a vezetőedzőt, az irányító és a running back edzőt

Bekövetkezett az amire már hetek óta számítani lehetett és a Carolina Panthers ma megvált az idén kinevezett vezetőedzőjétől, Frank Reich-tól. A tegnapi vereséget követően biztosra lehetett venni, hogy Reich ma munkanélküli lesz ugyanis a beszámolók szerint tegnap este David Tepper tulajdonos üvöltve távozott az öltőzöből.

Reich számára 11 mérkőzés jutott a Panthers vezetőedzőjeként. Csak egy mérkőzést tudott megnyerni így 1-10-es mérleggel állnak amivel a legrosszabb csapatának számítanak. Ráadásul ez még jó Draft picket sem jelent miután az idei Drafton (többek között) beáldozták a jövő évi elsőkörös cetlit, hogy megszerezzék Bryce Young-ot.

A vezetőedző kirúgásával együtt bejelentették, hogy a csapat speciális egység koordinátora, Chris Tabor látja el ideiglenesen a vezetőedzői feladatokat. Jim Caldwell pedig Thomas Brown támadókoordinátor különleges tanácsadója lesz. Brown fogja hívni a támadójátékokat.

Reich után a csapat megvált az irányítóedző Josh McCown-tól és a running back edzői/vezetőedző asszisztens feladatokat ellátó Duce Staley-tól. Tom Pelissero jelentése szerint McCown és Staley menesztése már a Tabor/Caldwell páros döntése volt.

Fotó: cbssports.com