Trey Lance már csak a harmadik számú irányítónak számít a 49ers-nél

Két évvel ezelőtt a San Francisco 49ers igen komoly Draft tőkét feláldozott rá, hogy megszerezze a harmadik választás jogát. A 49ers végül Trey Lance (a legtöbben Mac Jones-t várták) mellett döntött de visszanézve biztosan megbánták az üzletet mert már elcserélnék az irányítót.

Lance a jövő irányítójaként érkezett de eddig finoman szólva sem váltotta meg a világot. Újoncként Jimmy Garoppolo cseréje volt és a sérülése után került be a kezdőbe. A tavalyi szezont kezdőként várta de megsérült a második mérkőzésen és véget ért a szezonja.

Jelenleg a 49ers tavalyi szenzációja, Brock Purdy számít kezdőnek és az utóbbi hetekben a 49ers vezetősége megpróbálta elcserélni Lance-t. Egyelőre nem jártak sikerrel de jelenleg sem jók a kilátásai. A hírek szerint ha nem tudják elcserélni akkor a csapat harmadik számú irányítójaként kezdi meg az idei szezont.

Brock Purdy a kezdő, Sam Darnold a tartalék és Trey Lance, bármennyi picket is feláldoztak érte (két extra első és egy harmadik körös), csak harmadiknak számít a sorban. Bár ez nem annyira meglepő ha megnézzük a számait. 54.9%-os pontossággal passzolt, 797 yardot és 5 touchdownt passzolt 3 eladott labda mellett.

Fotó: ninerswire.usatoday.com