A Ravens védelme dominált a 49ers ellen

A Baltimore Ravens védelme lenyűgöző győzelmet aratott. A forduló rangadójának ígérkezett a San Francisco 49ers elleni mérkőzésük de az igazán nagy mérkőzés elmaradt miután a Hollók védelme domináns teljesítménnyel rukkolt elő.

A Ravens védelmének 5 interceptionjük volt és folyamatos terror alatt tartották a 49ers irányítóját Brock Purdy-t. Négyszer leszedték az átadását és lehet, hogy ezzel a mérkőzéssel végleg szertefoszlatták reményeit az idei MVP címre.

A Ravens magabiztos győzelmet aratott, és a védelem kiváló teljesítményt nyújtott. Kyle Hamilton tovább menetel, hogy a liga elit safetyje legyen. A védőnek két interceptionje volt a mérkőzésen de a találkozó végén térdsérülést szenvedett. Mellette Marlon Humphrey is  szenzációsan játszott.

A defensive backek mellett a pass rush is kiválóan teljesített. 27 alkalommal helyezték nyomás alá a 49ers irányítóit és 4 alkalommal sikerült is sackelni Őket. A Hollók védelmének kiemelkedő teljesítménye miatt kiütésesnek mondható, 33-19-es siker született a forduló rangadóján.

sportmania.png

Fotó: abcnews.com