A Giants 90 millió dollárért hosszabbított a védőjével

A New York Giantsnek sikerült hosszú távra magához láncolni a defensive tacklejét. Tegnap este bejelentették, hogy négyéves, 90 millió dolláros szerződést kötnek Dexter Lawrence-el. A védőfalember új szerződése 60 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

Lawrence a szerződésével posztjának legjobban fizetett játékosai közé csatlakozik, holtversenbyen a harmadik helyre került. A legjobban kereső defensive tackle, Aaron Donald letaszíthatatlan az első helyről. A Rams tackleje évente átlagosan 31.6 millió dollárt keres. Őt követi a Titans falembere Jeffery Simmons a 23.5 millió dolláros átlagával. Lawrence Daron Payne-el holtversenyben került fel a harmadik helyre a 22.5 millió dolláros átlagával.

Lawrence-t a 2019-es Draft első körének 17. helyén választotta ki a Giants. Szerződés szempontból legjobbkor, a tavalyi évben futotta a legjobb szezonját amikor bekerült a Pro Bowl keretbe és az All-Pro második csapatába is. A csapat tavaly lehívta az opciós ötödik évét így a mostani hosszabbítással együtt ötéves szerződéssel rendelkezik.

Fotó: sports.betmgm.com