Travis Etienne-től javulást vár az edzője

Travis Etienne már a harmadik szezonját kezdi de igazából csak a másodikat mert újoncként megsérült és ki kellett hagynia a teljes első szezonját a profik között. Tavaly viszont játszhatott és jól is teljesített a Jacksonville Jaguars 2021-es elsőkörös választottja.

Etienne tavaly megmutatta, hogy miért is választották ki az első körben. 220 futókísérlete volt a tavalyi alapszakaszban, 1.125 futott yardot és 5 futott touchdownt szerzett. Emellett 35 elkapásból még 316 elkapott yardot szerzett a csapatának.

Most a kegfontosabb kérdést az jelenti egy jó szezon után képes lesz-e megtartani ezt a lendületet 2023-ban is? Nos Bernie Parmalee, a Jaguars futóedzője azt szeretné, ha Etienne folyamatosan játszana, hogy tovább fejlődjön.

"Mint futónak összhangban kell lennie mindenkivel. Tudnia kell mik a mérföldkövek. Meg kell értenie, hogy használja ki a linebackereket. Meg kell értenie a támadófalemberek kombinációs blokkjait, ki kivel dolgozik együtt, kit kell blokkolnia és ha ezeket előre látja az megmutatkozik a játékában. 

Bárki megkaphatja a labdát és mehet. Travis elég tehetséges ahhoz, hogy sok minden könnyűnek tűnjön. De nagyon sok mindent bent hagysz a játékodban, ha nem tartod magad a tervhez. Ez inkább a türelemről szól. Van még sok minden... sokkal több. Minden nap beszéltünk erről. Ő is tudja ezt.

Az egy dolog, ha edzőként beszélsz róla, és a játékos nem veszi észre. De amikor a játékos rájön, hogy amiről beszélsz, az igaz, és mindent megtesz azért, hogy jobb legyen, az jót ígér."

Fotó: twitter.com