Josh Jacobs kihagyhatja az első fordulót

A running back Josh Jacobs már kihagyta a Las Vegas Raiders offseason programjának eddigi részét és a kötelező minitábort mivel hosszú távú szerződést szeretne kötni. A nem hivatalos kihagyását ráadásul az alapszakaszra is kiterjesztheti.

A Rich Eisen Show-ban való szereplése során Tom Pelissero, az NFL Network munkatársa utalt arra, hogy Jacobs kihagyhatja az alapszakasz egy részét, ha nem kap új szerződést.

"Az egyetlen [a running backek közül], akiről senki sem beszél, az Josh Jacobs" - mondta Pelissero. Ezen a ponton, ha nem lesz hosszú távú szerződés, nem számítok arra, hogy Josh Jacobs ott lesz az edzőtábor kezdetén és nem tudom, hogy megjelenik-e az első héten."

Jacobst franchise taggel látták el az offseason elején, ami 10,1 millió dolláros garantált fizetést jelent az idei szezonra. Mivel Jacobs nem írta alá a franchise tag-et, nem kell büntetést fizetnie, ha kihagyja az edzőtábort vagy az előszezon meccseket. Ha viszont kihagyja az alapszakasz mérkőzéseit, akkor minden egyes kihagyott mérkőzés után pénzt vesztene.

Fotó: twitter.com