Aaron Donald-ot elcserélhetik ha rosszul indul a szezon

Nem biztos, hogy Aaron Donald még sokáig a Los Angeles Rams csapatát fogja erősíteni. A csapat és a liga legjobb defensive tackleje lehet az első játékos akiből komoly Draft tőkét kovácsolhat a Rams ha nem a számításoknak megfelelően rajtolnak.

A FoxSports beszámolója szerint a Rams vezetősége készen áll megválni Donaldtól ha az idei szezonban gyengén rajtol a csapat. Ez nem meglepő ugyanis a korábbi üzletek miatt nagyon sok jövőbeli magas Draft cetlit már elcserélt a Rams. A Donald üzletből viszont nagyon komoly Draft tőkéhez juthatnának.

Jelenleg Donald a keret azon játékosa akiért a legtöbbet kaphatnak a piacon. A jelenleg 32 éves támadófalember pályafutása mind a 9 szezonjában bekerült a Pro Bowl keretbe és 7 alkalommal volt az All-Pro első csapatának a tagja. Emellett ligarekordot jelentő háromszoros Év védője cím birtokosa.

Donald távozásával a fizetési sapkán is könnyítene a Rams. A következő két szezonban 26 és 34.1 millió dollárt foglal el Donald. Trade után mindkét szezonban "csak" 12.5 millió dollár halott összeg maradna utána, a többit fel tudják szabadítani.

Fotó: wisportsheroic.com