Öt csapat is tartalékirányítóval játszik a mai napon

Igen érdekesen zajlik az alapszakasz ugyanis most már kimondható, hogy az idei alapszakasz a tartalékirányítók szezonja. Korábban megvoltak a biztos kezdők akik éveken keresztül stabilitést adtak a csapatuknak de ez idén nagyon megváltozott.

Az első csere tulajdonképpen már múlt vasárnap eldőlt amikor megsérült Kirk Cousins. Az irányító Achilles sérülése miatt véget ért az idei szezonja így jöhetnek a tartalékok. Megszerezték Joshua Dobbs-t az Arizona Cardinals csapatától de ma még az újonc Jaren Hall fog kezdeni.

A Vikings az Atlanta Falcons otthonában lép pályára ahol ugyancsak irányítót cseréltek. Desmond Ridder padra került és helyette Taylor Heinicke lesz a kezdő. Dobbs-ra visszatérve, távozott és felszabadult a kezdő poszt (bár már a csere előtt lecserélték) és miután Kyler Murray még nem épült fel így Clayton Tune lesz a kezdő. A Cardinals ellenfelénél már nem a kezdő irányít mert visszatér Deshaun Watson.

Hajnalban biztossá vált, hogy Matthew Stafford nem tudja vállalni a játékot és Brett Rypien lesz a Los Angeles Rams kezdőirányítója. A Giantsnél a tartalék Tyrod Taylor került sérültlistára a héten de a Kékeknél visszatér Daniel Jones a kezdőbe.

A Las Vegas Raiders csapatánál kirúgták a vezetőedzőt, a general manager, a támadókoordinátort és lecserélték Jimmy Garoppolo-t. A mozgalmas hét után így ismét Aidan O'Connell fogja irányítani a Fosztogatók csapatok.

Fotó: falconswire.usatoday.com, 3downnation.com

img_1149.jpeg