Optimista a szerződés hosszabbításával kapcsolatban a Steelers egyik legjobb védője

Még akkor is, amikor a Pittsburgh Steelers 2022-es szezonja sok szurkolónak csalódást okozott, Alex Highsmith a legjobb formáját mutatta. A negyedik profi szezonját kezdő pass rusher nemrég azt nyilatkozta, hogy még mindig reménykedik abban, hogy karrierje szezonját követően hosszú távú szerződés fog kapni a csapatától.

"Még mindig bízom benne, hogy sikerülni fog" - mondta Highsmith a Wilmington StarNewsnak a hétvégén. "Izgatottan várom, hogy mit hoz a jövő, és tudom, hogy Pittsburghben akarok lenni, mert mindent szeretek a franchisenál".

A Steelers 2020-as harmadik körös választottja, Highsmith az első két évében két és hat sackes szezont produkált, miközben egyre nagyobb szerepet kapott a védelemben. Highsmith tavaly tört ki igazán 14,5 sackkel (a hatodik legtöbb az NFL-ben) és öt kierőszakolt fumble-lel (holtversenyben az első a ligában).

A hétvégén még azt is elmondta, hogy profi játékos lét fontos része, hogy alázatos maradjon és ne legyen önelégült.

"Azt hiszem, sokan eljutnak az NFL-be, és azt hiszik, hogy már megcsinálták, de ez nem így van. Továbbra is keményebben kell dolgoznod, mint valaha, amikor a ligába kerülsz, mert [lehet, hogy] te voltál a legjobb az egyetemen, de most az NFL-ben újra a legalján vagy."

Fotó: theathletic.com