Jalen Ramsey-nek 6-8 hetet kell kihagyni a sérülése miatt

A Miami Dolphins cornerbackje, Jalen Ramsey várhatóan legalább 6-8 hetet kihagy egy meniszkusz-sérülés miatt, ami miatt meg kell műteni a bal térdét - jelentették tegnap az NFL Network Insiderek, Tom Pelissero és Mike Garafolo. Ramsey a Miami edzésén sérült meg a nap folyamán.

Ramsey-t ma fogják megműteni, jelentette Cameron Wolfe, az NFL Network munkatársa.

Az NFL Network Insider Ian Rapoport jelentése szerint valószínű, hogy Ramsey-nek teljes meniszkusz-műtétre lesz szüksége, ami a visszatérés időpontját egészen decemberig eltolná. Végső soron az orvosok fogják megállapítani, hogy mennyire súlyos a sérülés és így milyen lépéseket kell tenniük a helyreállításhoz.

Ha az ínszalagot "csak" le tudják vágni, Ramsey akár már 6 hét múlva visszatérhet, így a Dolphins szeptember 10-i, Chargers elleni szezonnyitója környékén visszatérhetne. De ha el kell távolítaniuk a meniszkuszt, az Pelissero és Garafolo szerint jelentősen megnövelné a cornerback felépülési idejét.

Ramsey kiadott egy nyilatkozatot a közösségi médiában, azt írta, hogy "erősebben tér vissza a pályára, mint valaha... a megfelelő időben".

Fotó: twitter.com