Cserét kér a Colts kezdő running backje

Jonathan Taylor running back a hírek szerint nem akar tovább az Indianapolis Colts játékosa lenni. Az All-Pro futójátékos cserét kért, miután a szombati edzőtáborozás során a csapatbuszon találkozott a csapat tulajdonosával Jim Irsay-vel.

Taylor, aki jelenleg a PUP listán van, olyan szerződéshosszabbítást szeretne, amely a liga legjobban fizetett futójátékosai közé emeli, de Ian Rapoport NFL Insider információja szerint a Colts egyelőre nem tett hosszabbítási ajánlatot.

Irsay a megbeszélést követően elmondta a riportereknek, hogy a csapat egyelőre nem tervez hosszabbítást kötni Taylor-al illetve később pedig Albert Breer-nek azt mondta, hogy nem cseréli el a Pro Bowlert.

"Nem cseréljük el Jonathant... vége a beszélgetésnek" - írta Irsay Breernek. "Sem most, sem októberben!"

Taylort a 2020-as Draft második körében választotta ki a csapat így idén lép szerződésének utolsó évébe. Esetében nincs opciós ötödik év így a szezon után szabadügynök lesz vagy franchise taget adnak neki. A korábbi hírek szerint évente átlagosan 16 millió dollárt akar keresni ami elképzelhetetlennek tűnik a jelenlegi piacon.

Fotó: twitter.com