Shaquille Leonard az Eagles játékosaként folytatja

A Phildelphia Eagles a liga egyik legerősebb csapatának számít azonban mindegyik poszt nincs maximálisan rendben a csapatnál. A San Francisco 49ers elleni vereség rávilágított, hogy komoly problémák vannak a Sasok linebacker sorával és ezt azonnal orvosolni akarták.

Az Eagles vezetősége tegnap egyéves szerződést kötött az Indianapolis Colts korábbi All-Pro linebackerével Shaquille Leonard-al. A Colts nemrég küldte el a korábban elit szinten teljesítő védőjét és igazából az idei játékát tekintve teljesen érthető (anyagi szempontból nem) volt a lépés.

Leonard elküldése után a Dallas Cowboys és az Eagles számított a két fő érdeklődőnek és valószínűleg a vasárnapi vereség után nem akartak lemaradni róla. Persze az már más kérdés, hogy ténylegesen mennyit fog vele javulni a linebacker sor.

A tavalyi szezonban 14 mérkőzést kellett kihagynia a védőnek. A sérülése után nem tudta visszanyerni a régi formáját és már nagyon kevés szerepet kapott az idei szezonban. Harmadik downoknál szinte alig volt pályán és amikor lehetőséget kapott sem teljesített jól.

Fotó: twitter.com