A Szív bajnokai film hazugságon alapult!

Nagyon sok NFL-t szerető ember látta, és valószínűleg egyik kedvenc filmjének számt, a 2009-ben bemutatott Blind Side című film. A Sandra Bullock főszereplésével készült film, amiért a legjobb női főszereplőnek járó Oscar díjat is megkapta, az azóta visszavonult Michael Oher életét mutatja be.

A film szerint a család örökbe fogadta az utcagyerek Oher-t és segítették az iskolában és nagy szerepük volt abban, hogy végül NFL játékos lett. Michael Oher azonban hétfőn beadott egy 18 oldalas keresetet amiben azt állítja, hogy Sean és Leigh Anne Tuohy sohasem fogadta örökbe.

Oher állítása szerint nem örökbe fogadták hanem csak gyámság alá vették. Állítása szerint miután betöltötte a 18. életévét megvezették és rávették, hogy írjon alá egy dokumentumot ami felhatalmazta a házaspárt, hogy az Ő nevében üzletelhessen.

Oher állítása szerint a Tuohy házaspár milliókat keresett a film jogaival és Leigh Anne csak azért nevezte fiának a nyilvánosság előtt, hogy támogatókat szerezhessen. A pénzből egyedül Oher nem részesült. A korábbi offensive tackle mindössze idén februárban jött rá minderre de a viszonyuk már egy ideje megromott miután butának állították be és semmilyen bevétele nem származott a fllmből.

Fotó: variety.com, wvir.com