Kihagyja az előszezon hátralevő részét a Lions tavalyi elsőkörös választottja

A Detroit Lions tavaly a második helyen Aidan Hutchinson defensive endet választotta majd a 12. helyen egy elkapó érkezett Jameson Williams személyében. A magas kiválasztás ellenére azonban eddig nem sokat láttak belőle a csapat szurkolói.

Ez pedig október közepéig nem is fog változni. Az elkapónak megsérült a combhajlítóizma. Dan Campbell vezetőedző elmodnása szerint a sérülés miatt nagy esély van rá, hogy már nem fog pályára lépni az előszezonban. Az első 6 mérkőzésről pedig eltiltották tiltott szerencsejáték miatt.

Williams-nek még az egyetemen szakadt el a keresztszalag a térdében ami miatt csal 6 mérkőzésen tudott pályára lépnia az újonc szezonjában. Csak egy alkalommal vették célba és mondhatni, hogy 100%-os volt miután 41 yardot és 1 tocuhdownt szerzett belőle.

A múlt heti első előszezon mérkőzésen azonban játszott Williams. 51 snapet pályán töltött ami a támadójátékok 71%-t jelentette. 7 alkalommal vették célba de csak 2 elkapása volt és végül 18 elkapott yardal zárt. Az egyik elejtett labdájából touchdown születhetett volna.

Fotó: youtube.com