Állítólagos FBI razzia majd lemondott a Bears védelmi koordinátora

Érdekes hírek láttak napvilágot tegnap este. Elsőként jöttek a hírek miszerint az FBI razziázott a Chicago Bears edzőjének otthonában és a Halas Hallban majd a csapat védelmi koordinátora, Alan Williams bejelentette, hogy lemond a posztjáról. Később tagadták a razziát.

Annyi viszont biztos, hogy már nem Williams a Medvék védelmi koordinátora. Az edző tavaly csatlakozott a Bears csapatához és Matt Eberflus stábjához. A hétvégi Tampa Bay Buccaneers elleni mérkőzést azonban kihagyta és a vezetőedző hívta a védelmi játékokat. Tegnap kora reggel Eberflus még megerősítette, hogy Williams a csapat edzője. Nem sokkal később ez megváltozott.

Williams hivatalos közleménye:

"Nagyon sajnálom, hogy azonnali hatállyal benyújtom lemondásomat a Chicago Bears védelmi koordinátori posztjáról" - szerepelt Williams közleményben.

"Visszalépek, hogy az egészségemmel és a családommal törődjek. Nagyra értékelem a lehetőséget, hogy a Chicago Bearsnél dolgozhattam, amely egy nagy múltú NFL franchise, gazdag történelemmel. A McCaskey család első osztályú és páratlan. Szeretnék köszönetet mondani Matt Eberflus edzőnek és Ryan Poles general managernek is, hogy lehetőséget adtak nekem, hogy Chicagóba jöjjek. Szeretnék köszönetet mondani Kevin Warren elnöknek, az edzőknek és a játékosoknak is, akiknek a kapcsolatait és bajtársiasságát nagyra értékelem.

"Nagyra értékelem az NFL-t és mindent, amit képvisel, és miután egy kis időt szánok arra, hogy foglalkozzak az egészségemmel, azt tervezem, hogy visszatérek és újra edzősködni fogok.".

Fotó: twitter.com