Jim Harbagh lehet a Chicago Bears vezetőedzője

Már tavaly is téma volt Jim Harbaugh esetleges visszatérése az NFL-be és több csapattal is összeboronálták a vezetőedzőt de végül maradt az NCAA-ben. A Michigan vezetőedzője azonban a jelek szerint a következő szezont már ismét az NFL-ben tölti majd.

Pár hete, Josh McDaniels kirúgása után, sokan a Las Vegas Raiders csapatát emlegették vele kapcsolatban, hogy jövőre átveheti a Fosztogatók irányítását. Most viszont egy másik csapat került képbe ami véletlenül Harbaugh korábbi csapata.

A Chicago Bears padjával kapcsolatban merült fel a neve ahol szinte biztosra lehet venni, hogy a szezon után megköszönik Matt Eberflus eddigi munkáját. A vezetőedző eddig 7-22-es mérleget tudott felmutatni a csapat kispadján és jóindulattal is csak minimális javulásról lehet beszélni.

Harbaugh jó választásnak tűnik a Bears élére ráadásul a személyes kötődés miatt valószínűleg egyszerűbb lenne nyélbe ütni a megállapodást. 1987 és 1993 között 7 éven keresztül volt a csapat irányítója és a hírek szerint érdekelné a csapat vezetőedzői posztja. Új edzői stábbal és magas Draft pickekkel teljes újjáépítés kezdődhetne Chicagóban.

Fotó: sportico.com