NFL yardrekord és franchise pontrekord

A Miami Dolphins csapata tegnap este hatalmasat játszott a Denver Broncos ellen. A találkozót végül 70-20-ra megnyerte a Dolphins és igazából csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a Delfinek támadójátékáról.

A csapat támadóegysége 726 yardot szerzett a Broncos ellen. Ennél többet pedig egyetlen alkalommal sem tettek fel a táblára így ligarekorddal zárták a mérkőzést. A pontrekord sem volt messze, csak 2 ponttal szereztek kevesebbet mint a Washington Redskins 1966-ban.

Ilyen teljesítmény után természetesen rengeteg játékos nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Tua Tagovailoa 309 yardot és 4 touchdownt passzolt. A tegnap estig szinte ismeretlen (idei harmadik körös) De'Von Achane 203 futott yardot, 2 futott touchdownt, 30 elkapott yardot és 2 elkapott touchdownt szerzett (233 yard és 4 TD).

Achane mellett a csapat kezdő running backje sem vallott szégyent, sőt. Raheem Mostert 82 futott yardot, 3 futott TD-t, 60 elkapott yardot és 1 elkapott TD-t szerzett (142 yard, 4 TD). És akkor ott van szokás szerint Tyreek Hill aki 157 elkapott yardot és 1 touchdownt szerzett.

Fotó: nbcsports.com