Még nem döntöttek Russell Wilson sorsáról

Russell Wilson kispadra ültetését a szezon utolsó két hetére a különválás előjelének tekintették, de tegnap a Denver Broncos vezetőedzője, Sean Payton ragaszkodott ahhoz, hogy az ajtó nincs bezárva egy esetleges visszatérés előtt, és azt mondta, hogy még nem született döntés.

"Nézze, azt hiszem, amikor visszatérünk, és elkezdjük ezt a folyamatot, hogy megnézzük a játékoskeretünket, hogy hova válogatunk, nagyon sok dolog van, ami beletartozik egy irányítóra vonatkozó döntésbe, ami nyilvánvalóan jelentős." - mondta Payton. "Tegnap fél órát töltöttem Russ-szal, és azt mondtam neki, hogy 'Nézd, nem hiszem, hogy ez egy hosszú, elhúzódó folyamat lesz, de még nem dőlt el. De amint megtudunk valamit, természetesen ő lesz az első, aki megtudja".

A Broncos részben azért ültette Wilsont a kispadra az utolsó két hétre, hogy elkerülje az anyagi bonyodalmakat, amelyek akkor merülhettek volna fel, ha az irányító súlyos sérülést szenved. Wilsonnak 37 millió dolláros sérülés esetén garantált fizetése van 2025-re, ami márciusban válik teljesen garantálttá. Ha a Broncos el akarja kerülni ezt a garanciát, akkor a következő hónapokban megválnak Wilsontól.

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy a Wilson-korszaknak vége, Payton tegnap határozottan kijelentette, hogy még nem született határozott döntés."Igen, figyeljetek, különben azt mondtam volna, hogy 'Hé, viszlát'. Azt hiszem, ezt már mondtam nektek még régen" - mondta." Megnézzük az összes forgatókönyvet, és megpróbáljuk azt tenni, ami a legjobb a Broncosnak. De a kommunikáció fontos lesz, és a végső döntés még nem született meg".

Wilson kispadra ültetése után nyilvánosságra került, hogy a Broncos Wilson szerződésének átalakítására törekedett a csapat 9. heti pihenőhete alatt.

Kedden George Paton general manager megerősítette, hogy a csapat beszélt Wilson ügynökével a szerződési helyzetről, de azt mondta, hogy a 17. heti kispadra ültetés független volt ettől a megbeszéléstől.

img_1993.jpeg

Fotó: foxnews.com, cnn.com