Csalódott csapatok csatája következik hajnalban, illetve állásáért küzd a Bears vezetőedzője

A csütörtök esti, nálunk péntek hajnali, mérkőzésen két olyan csapat találkozik, amely az előző fordulóban egyaránt vereséget szenvedett. A különbség persze az volt, hogyan végződtek azok a meccsek és hogy melyik csapat kitől kapott ki.

A Washington Commanders múlt vasárnap a mérkőzés utolsó másodperceiben szerzett touchdownt és egy kétpontos fordítás választotta el őket attól, hogy hatalmas idegenbeli győzelmet arassanak a veretlen Philadelphia Eagles ellen. Ehelyett a Commanders az extra pontot választotta és végül a hosszabbításban alulmaradtak.

Úgy tűnt, hogy a Chicago Bears a múlt héten első idei győzelmét aratja a Soldier Fielden, mivel a harmadik negyed végén 28-7-re vezetett a nyeretlen Denver Broncos ellen. A negyedik játékrész közepén azonban elszállt a vezetés és a Bears jelenleg 0-4-es mérleggel rendelkezik. A tavalyi szezont is számítva zsinórban 14 meccset vesztettek el.

A 2-2-es mérleggel a Commanders a tisztes helytállásért és a jobb helyezésért küzd az NFC Eastben. Sam Howell a 3. heti megalázó teljesítménye után nagyszerűen tért vissza és a csapat megmutatta, hogy két egymást követő héten nem fog megalázó vereséget szenvedni, miután a Bills 37-3-ra szétszedte Őket.

A Bears egész csapata igazából csak egy győzelemre vágyik. De arra nagyon ugyanis romokban vannak. A védelmi koordinátor Alan Williams két mérkőzés után lemondott így a védelmet Matt Eberflus vezetőedző irányítja. Eberflus igazából az állásért közd ugyanis a csapat élén 3-18-as mérleggel rendelkezik. A Bearsnél büszkék arra, hogy még sohasem rúgtak ki vezetőedzőt a szezon közben de lehet, hogy idén megszakad ez a sorozat.

Fotó: chlutchpoint.com,nbcsports.com