Nyolc éve nem nyert a Broncos a Chiefs otthonában

A Denver Broncos messze várakozáson alul kezdte az idei szezont. A Bears elleni győzelmüket mondhatjuk emlékezetesnek mert 21 pontos hátrányból sikerült a maguk javára fordítani az összecsapást de csak a Medvék elleni mérkőzést sikerült megnyerniük az idei alapszakaszban.

Hajnalban sem lesz egyszerű dolguk ugyanis a címvédő Kansas City Chiefs otthonába látogatnak. Ebben a stadionban utoljára nyolc éve sikerült nyerniük pedig minden évben ellátogatnak a csoportrivális otthonába.

Hogy mennyire más volt akkoriban az NFL azt jól jelzi, hogy 2015-ben még Peyton Manning irányította a Broncost.  Patrick Mahomes abban az évben még a Texas Tech irányítója, Isiah Pacheco pedig a Vineland középiskola növendéke volt.

Jelenleg viszont már Ők ketten fémjelzik a Chiefs támadóegységét. A Chiefsnek ráadásul nagyon jól megy a csoportriválisok ellen, az utolsó 15 csoporton belüli ellenfél elleni találkozót megnyerték. Mahomes pedig még nem tudja milyen érzés kikapni a Broncostól mert 11-0-s mérleggel rendelkezik ellenük.

 

 

Fotó: clutchpoints.com

img_0195.jpeg