Későn ébredt a Saints támadóegysége és sokat hagyott a meccsben

Hajnalban a New Orleans Saints és a Jacksonville Jaguars összecsapásával megkezdődött a hetedik játékhét. A találkozó a vendég csapat 31-24-es győzelmével zárult amivel hosszú időn tartó rossz sorozatot szakított meg a Jaguars. 20 éve nem tudtak nyerni a Szentek ellen.

A Saints támadóegysége nagyon nehézkesen kezdte a mérkőzést és az első félidőben csak 6 pontot szerzett. Nagyon sok lehetőséget elszalasztottak. Derek Carr és az elkapói nem voltak egy hullámhosszon a mérkőzés elején. Alvin Kamara jól teljesített de a többiek szenvedtek.

Hat és fél perccel a vége előtt sikerült egyenlíteniük de a Jaguars visszavette a vezetést. Még ezután sem alakultak rosszul a dolgok ugyanis Carr Red-zoneba vezetett a támadóegységet. Egy játéknál touchdownt is szerezhettek volna de a támadó senkitől sem zavartatva elejtette a labdát.

A Saints támadóegysége 407 yardot szerzett amiből 295 yardot a levegőben, 112 yardon a földön termeltek. Alvin Kamara 62 futott yarddal és 91 elkapott yarddal zárt. Carr 1 interceptiont dobott és volt egy fumbleja amit összeszedtek.

Fotó: nbcsports.com