20 éve nem nyert a Jaguars a Saints ellen

A Jacksonville Jaguars hirtelen magára talált és hajnalban New Orleansba érkezik egy hárommeccses győzelmi szériával. Trevor Lawrence egészségi állapota azonban kétséges, nem lehet biztosra venni, hogy bevethető lesz a Szentek ellen.

Lawrence a múlt vasárnapi, Indianapolis Colts elleni meccset az utolsó percekben hagyta ott térdsérüléssel, de a héten azt mondta a riportereknek, hogy "optimista", hogy játszani tud. A legfrissebb hírek szerint vállalni fogja a játékot de hivatalosan még mindig kérdésesnek jelölik.

A utolsó 42. mérkőzésén kezdő volt Lawrence és a profi pályafutása során még nem hagyott ki mérkőzést. Ha Lawrence mégsem tudna játszani, akkor a tartalék QB C.J. Beathard lesz a kezdő.

 img_0195.jpeg

A Szentek új irányítóját, Derek Carr is elnyűhetetlenség jellemezte a pályafutása során. Idén azonban nem kerülik el a sérülések. A harmadik héten, a Green Bay Packers elleni mérkőzésen megsérült  a válla. A rá következő Buccaneers elleni mérkőzésen láthatóan problémája volt a sérüléssel. Az előző hétvégén azonban 353 yardot passzolt ami a Szenteknél töltött rövid időszaka legjobb értékét mutatja.

A Jaguars és a Saints eddig csak hétszer találkozott egymással, a Saints 5-2-re vezeti az összecsapást. Az utolsó 4 összecsapást is a Szentek nyerték. A Jaguars utoljára 2003-ban győzte le a Saints-t. Vajon 20 év után sikerül újra győzelmet aratnia a Jaguarsnak.

Fotó: sportingnews.com