Dalvin Cook-ot már árulja a Jets

Dalvin Cook nem is olyan régen még liga legjobb running backjei közé tartozott de mostanra inkább már csak tehernek tűnik a csapatai számára. A Minnesota Vikings megvált tőle júniusban és a jelenlegi csapat sem akarja marasztalni a futót.

A New York Jets augusztusban egyéves szerződést kötött a running backel de tegnap trade listára tette. Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy hajlandóak meghallgatni ajánlatokat a running backért cserébe. A produkciója alapján viszont nem számíthatnak túlaságosan jó ajánlatokra.

A Jets szempontjából nagy fogásnak tűnt Cook szerződtetése de azért ki kell mondanom, hogy sok szerepet nem szánnak neki. Az eddigi 6 mérkőzésen 39 futókísérletet kapott amelyekből 109 futott yardot szerzett. A szezon legjobb mérkőzésén 23 futott yardot szerzett.

A Jets nem Cook-ot árulja egyedül mert Carl Lawson játékjogától is szeretne megszabadulni a hírek szerint. A 28 éves defensive end csak 2 mérkőzésen tudott pályára lépni az idei szezonban. Az elcserélésével ugyan "csak" 1.125 millió dollárhoz jutnának a fizetési sapkában de egy késői Draft választást begyűjthetnének.

Fotó: sny.com