A gyenge kezdés okozta a Packers vesztét a Broncos ellen

Az első hat fordulóban a Denver Broncos védelme engedte a legtöbb pontot (33,3 pont átlagosan mérkőzésenként) és a legtöbb yardot (440,3 yard átlagosan). Ez azonban nem látszott tegnap este a Green Bay Packers elleni mérkőzésen.

A Packers nem tudta leküzdeni a gyenge kezdést. Miután az első félidőben nem sikerült pontot szerezniük 9-0-s hátrányban vonultak öltőzőbe a csapatok. A nulla szerzett pont abból a szempontból nem volt katasztrófa, hogy 3 mezőnygólt engedtek.

Az első félidőben a leghosszabb drivejuk 52 yard volt ami egy rontott mezőnygóllal ért véget. A harmadik negyedben már sikerült pontot szerezniük majd a negyedik negyedben még vezettek is. De a Broncos fordított és Jordan Love kevesebb mint két perccel interceptiont dobott amivel lezárta a mérkőzést.

 

A Packersnél összesen 10 különböző játékos zárt elkapással. Azonban a legeredményesebb játékos is csak 34 elkapott yarddal zárt. Az NFL Research szerint 1950 óta először fordult elő, hogy a Packersnek 10 vagy annál több olyan játékosa volt, aki egy vagy több elkapást és 35 elkapott yardnál kevesebbet ért el egy mérkőzésen.

Másfelől mondhatni, hogy a Broncos védelme is kitett magáért. A korábbi gyenge teljesítmények után egymás utáni két mérkőzésen sikerült 20 pont alatt tartani az ellenfeleket.

Fotó: foxnews.com, denvergazette.com