Mac Jones elvesztette a Patriots öltöző bizalmát

A hétvégi Indianapolis Colts ellen elvesztett mérkőzés végén Bill Belichick lecserélte a kezdőirányítóját. Mac Jones nem először került padra de most volt az első alkalom, hogy a csapat még meccsben volt a győzelemért. Az irányítót megkérdezték a jövőről és elmondása szerint nem tudja, hogy ki lesz a kezdő a következő mérkőzésen.

Abszolút hihető, hogy fogalma sincs arról, hogy ki lesz a kezdő sőt egyes hírek szerint még rosszabb a helyzet. Jelentések szerint Jones már elveszette az öltöző bizalmát és 80-20% arányban már az irányító ellen vannak a saját csapattársai.

Más forrás szerint már teljesen leírták az irányítót. Jones esetében szinte már nem is az a kérdés, hogy kezdő lesz-e hanem az, hogy egyáltalán a padra leülhet. Egyesek szerint harmadik számú irányító lesz Bailey Zappe és Will Grier mögött.

Még sok fordulatot hozhat az alapszakasz hátralevő része Patriots irányító szempontból de az biztos, hogy jövőre új irányító után kell néznie a csapatnak. Ha továbbra is ilyen formát hoznak akkor a Draftról is hozhatnak egy ígéretet mert ilyen teljesítmény után a Top pickek egyikére pályáznak.

Fotó: twitter.com