Hajnalban Super Bowl visszavágó de az utóbbi időben nem sikerült visszavágni

img_1344.jpeg

A 11. fordulóból még egy mérkőzés hátravan de az pont a forduló rangadója. A februári Super Bowl két résztvevője csap össze és értelemszerűen visszavágóként harangozzák be a mérkőzést. Persze nem igazi visszavágó mert egy döntő és alapszakasz győzelmet nem lehet összehasonlítani.

Másfelől biztosan jó mérkőzést fog vívni egymással a Kansas City Chiefs és a Philadelphia Eagles csapata. Ráadásul a visszavágásnak is kicsi az esélye mert az utolsó 4 mérkőzésen nem sikerült bosszút állni a döntőbeli vereségért.

Hat évet kell visszamenni az időben, hogy egy Super Bowl visszavágót találjunk. Akkor az Atlanta Falcons próbált meg bosszút állni a döntőbéli 28-3-as leolvadását követően. Az alapszakaszban 23-7-re nyertek a Hazafiak. Egy évvel korábban a Panthers akart revansot venni a Broncos-on de nekik sem sikerült, 21-20-as vereséget szenvedtek.

2014-ben a Broncos próbálta megbosszulni a Seahawkst a kiütéses vereségért de nem jártak sikerrel és 26-20-ra elvesztették a mérkőzést. Itt nagyon kell ugrani egészen 1997-ig. Január végén a Brett Favre vezette Packers lett bajnok. A Patriots csapatát verték meg a döntőben majd az alapszakasz mérkőzésen 28-10-re megverték a Hazafiakat.

Fotó: twitter.com