Sikerült visszavágni a Super Bowl vereségért de a Chiefs is partner volt

A forduló rangadóval ért véget kedd hajnalban ami a februári Super Bowl visszavágója volt. Szépen beharangoztam, hogy 1997-ig visszamenve még nem volt olyan csapat amelyik bosszút tudott állni a döntőbéli vereségért. Persze, hogy most szakadt meg ez a sorozat.

A féidőre még 17-7-es Chiefs vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok de végül 21-17-es Eagles győzelem született. A Chiefs-nek egyetlen pontot sem sikerült felrakni a táblára a mérkőzés második félidejében. De ez mostanság nem is annyira meglepő.

A Chiefs és Patrick Mahomes az utóbbi években nagyon erős volt a mérkőzések végén és nem egy fordítást mutattak be az elmúlt szezonokban. Azonban ez idén megváltozott, a második félidőt tekintve a Chiefs a liga legrosszabb támadóegysége.

Ráadásul egészen október 22.-ig kell visszamenni, hogy második félidei Chiefs touchdownt (vagy pontot) találjunk. Az Eagles ellen 0, a Dolphins ellen 0 (de ott nyertek), a Broncos ellen 0. Utoljára a Chargers ellen szereztek touchdownt a negyedik negyedben, azóta még a mezőnygól sem jött össze.

Fotó: bleedinggreennation.com