Aaron Rodgers szenteste térhet vissza a pályára

Aaron Rodgers sérülése után igen sok alkalommal elhangzott, hogy a New York Jets irányítója még a mostani szezonban visszatérhet a pályára. Az Achilles-ín sérülés miatt ezt nagyon sokan kizárták de egyre inkább afelé haladunk, hogy tényleg vissza fog térni a veterán irányító.

A legfrissebb hírek szerint december végét, a 16. játékhetet tűzték ki a visszatérésre. Azon a héten a Jets a Washington Commanders ellen játszik és a mérkőzés pont szentestére esik.

Másfelől viszont kérdéses, hogy megéri-e kockáztatni Rodgers-el. A Jets jelenleg 4-6-os mérleggel rendelkezik és a csoportjukat nem vezető AFC csapatok közül jobb mérleggel rendelkezik a Bills, a Browns, a Steelers, a Bengals, a Texans, a Colts, a Broncos és a Raiders is.

Rodgers tartalékát, vagyis a tavalyi és az idei kezdőirányítót, Zach Wilson-t pont tegnap cserélték le. Tim Boyle lesz a kezdő és a hírek szerint Trevor Siemian lesz a tartalék. Wilson így nem csak a kezdőbe de még a meccskeretbe sem kerül be. A csapat jelenlegi helyzete alapján értelmetlen kockáztatni.

Fotó: williamsnews.com