Aaron Rodgers csak akkor tér vissza ha lesz még esély a playoffra

Aaron Rodgersnek csak 4 játék jutott a New York Jets csapatában de hetek óta téma az irányító visszatérése. Persze ez csak akkor lenne logikus lépés ha a csapatnak esélye lenne a playoff részvételre. Ezt maga az irányító is megerősítette az egyik interjújában.

Rodgers a Pat McAfee Show-ban elmondta, hogy a döntése, hogy visszatér-e az Achilles-ín sérüléséből az idei szezonban, továbbra is az egészségi állapotától függ és attól, hogy a Jets versenyben van-e a rájátszásért. Az NFL Network Insider Ian Rapoport vasárnap arról számolt be, hogy Rodgers már ezen a héten visszatérhet az edzésekre.

"Azt hiszem a következő lépés csak annyi viszatérek a pályára és csinálok pár futball mozdulatot. Dobni a csapattársaimnak, és végigcsinálni az edzés néhány egyéni részét. Azt hiszem, ez lesz a következő lépés, hogy lássam, milyen az oldalirányú mozgásom és miután végigmentem néhány mozdulaton meglátjuk hogyan reagálok? Hogyan reagál erre a lábam?"

Még ha Rodgers lába bírja is majd a terhelést csak abban az esetben lenne érdemes kockáztatni vele kapcsolatban ha reális esély mutatkozna a playoff részvételre. Rodgers ilyen rövid időn belüli felépülése kisebb csodával érne fel, szinte olyan csodával mint az, hogy a Jets-nek december végén esélye lesz a playoffra.

Fotó: the33rdteam.com