Este a Colts ellen folytatja a Steelers

Az Indianapolis Colts is élt meg szebb napokat, Nézzük meg a Sheriff óta nem találják igazán Ők sem a játékukat, pedig annak már sok sok éve. Nekünk Ben és az a csapat még közelebbi. 

Tudtuk, hogy eljön a változás, nem gondoltuk, hogy ilyen nehéz lesz látni, de ez van. Biztosan lesznek szebb napok és most bízzunk abban, hogy a sok sok elhangzott nyilatkozat és belső öltözői kritika után picit mindenki összekapja magát. 

Jöhetnék számokkal, melyi csapat hogyan áll futásban, levegőben, vagy éppen ezek levédekezésében, de minek. A bajuszkirály Minshew tudjuk, hogy egy erősen átlagos game manager QB. Pickett mos éppen az átlag alatti korszakában van. De ki tudja mikor jön ki egy jobb nap. Bízzunk, mert a remény hal meg utoljára. 

Vannak momentumok amik segíthetnek, ha akar győzni a csapat egyáltalán (néha egyes játékosok hozzáállásást látva ez is megkérdőjeleződik bennem).

sportmania.png

A védelemnek szorosan, feszesen kell dolgoznia egész meccsen. A pálya közepe nem maradhat teljesen üresen.Meg kell oldani, hogy ott is legyen valai. Tudom nincs ILB szinte már, viszont olyan plant illene összeraknia a stábnak ami minimalizálja a kockázatozt. 

Futni kell. Azonban nem mindegy hol. A Colts LB-je Zaire Franklin az egyik legjobb idén a futás ellen a teljes ligáz nézve. De ha a fal jó irányban nyit lyukat akkor képesek lehetünk haladni. Amikor a center jobbján megy a futás akkor a liga leggyengébbjei a levédekezésban a vendéglátók. Broderick Jones pedig képes lehet jól segíteni a futást. Jó válaszok kellenek tehát a feldobott lehetőségekre.

Többet kell használni Muth-ot és Pickensnek végre meg kell adni a hosszú útvonalakat. 

Wattnak, ha valóban teljesen rendben van akkor dominálnia kell a fal azon oldalát, mivel a vele szemben elhelyezkedő LT idén még nem mutatott meggyőző formát.

Forrás:

Pittsburgh Steelers.hu

steelers.hu