Ryan Tannehill kezd ha a tartaléka nem tudja vállalni a játékot

Kicsit érdekesnek tűnhet a bejegyzés címe de körülbelül ez a helyzet a Tennessee Titans csapatánál. A Titánok számára eldőlt, hogy az előző fordulóban elszenvedett vereségüket követően nem lesznek rájátszás résztvevők így nincs értelme semmit sem kockáztatni.

Ryan Tannehill vágott neki a szezonnak kezdőként de Will Levis megszerezte a posztot. Levis bokája viszont megsérült és jelenleg nem lehet tudni, hogy tudja-e vállalni a játékot. Ha nem akkor nem a fiatal Malik Willis kap lehetsőéget hanem ismét Tannehill lesz a kezdő.

Tannehill idén szerződésének utolsó évében játszik és biztosan nem fognak hosszabbítani vele. Így igazából nincs kockázat a Titans részéről mert ha meg is sérülne, jövőre már úgyse náluk játszana. Másfelől viszont érdemes lenne pályára küldeni Willis-t.

Willist a tavalyi Draft harmadik körében választották ki és nem mutatott sokat amikor pályára lépett. Eddig 8 mérkőzésen kapott inkább kevesebb mint több lehetőséget. 66 passzából 35 volt sikeres, touchdownt még nem osztott ki viszont 3 interceptiont is összehozott.

sportmania.png

Fotó: twitter.com