Malik Willis-t elküldheti a Titans pedig idén dől el, hogy ki lesz a jövő kezdőirányítója

img_8795.jpeg
A Tennessee Titans a tavalyi Draft harmadik körében Malik Willis irányítót választotta aki nagy stealnek tűnt a draftolásakor. Sokan elsőkörös tehetséget láttak benne azonban újoncként mutatott teljesítményével igen nagy csalódást okozott.

Willis pechére a Titanshez került a második kör elejére lecsúszó Will Levis. Levis története egy kicsit hasonlít a sajátjára mert egy bőven elsőkörösnek gondolt játékos hátrafelé mozgott a Drafton. Nagy különbség Levist legalább a második körben elkelt.

De Willisre visszatérve, a hírek szerint, nem biztos, hogy még sokáig a csapat játékosa lesz. A tavalyi gyenge teljesítménye után ha a közeljövőben is rosszul teljesít akkor nagyon hamar csapaton kívül találhatja magát.

A jelenlegi erősorrend szerint Ryan Tannehill a kezdő, Levis az elsőszámú tartalék, Willis pedig a harmadik számú QB. Tannehill viszont idén lép szerződésének utolsó évébe és nem valószínű, hogy hosszabbítást fog kapni a Titans-től. A két tartalék QB számára az idei szezonnak igazából az lesz a tétje, hogy a jövőben melyikük lesz kezdő Nashville-ben.

Fotó: bleacherreport.com