Mason Rudolph maradhat a Steelers kezdőirányítója

Miután jól játszott a Cincinnati Bengals elleni szombati győztes mérkőzésen, Mason Rudolph ismét a Pittsburgh Steelers kezdőirányítója lehet a hétvégén. Mike Tomlin vezetőedző azonban nem mondta ki, hogy Rudolph biztosan kezdeni fog-e a Seattle Seahawks elleni szilveszteri mérkőzésen.

Az ESPN-nek adott interjújában Tomlin azt mondta, hogy Kenny Pickett - aki bokaműtétből lábadozik - továbbra is ugyanabban a pozícióban van, mint a múlt héten és hogy Rudolph "a tervek szerint kezdőirányító lesz" a Seahawks ellen. Rudolph az edzéshét elején kapja meg a kezdőjátékos szerepét, a csapat pedig a hét további részében meglátja, hogy Pickett mozgékonysága hol tart.

"Nyilvánvalóan sokkal nyugodtabbak vagyunk, mert tetszett amit Mason Rudolph-tól láttunk" - mondta Tomlin. "És ez segít nekünk. De igazából még mindig ugyanabban a helyzetben vagyunk. Nála van a labda a hét elején, és meglátjuk, hogy Kenny hol tart a mobilitás szempontjából, aztán onnan indulunk tovább és napról napra tervezünk a dolgok alapján, amiket ebből a szempontból látunk."

sportmania.png

Rudolph 2021 óta első kezdőjátékosként lejátszott mérkőzésén 27 passzából 17 volt sikeres, 290 yardot és 2 touchdownt passzolt egyetlen interception nélkül - ez 124.0-s passer ratingre volt jó.

Pickett a Cardinals elleni 13. heti vereség alkalmával szenvedett bokasérülést és kihagyta az elmúlt három mérkőzést. Ebben a szezonban a passzainak 62 százaléka volt sikeres, 2.070 yardot, 6 touchdownt passzolt és 4 interceptiont hozott össze.

Fotó: twitter.com