Hajnali győzelmével playoff résztvevő a Browns

Három szezont és négy idei kezdőirányítót követően ismét a rájátszásban van a Cleveland Browns. A Browns a hajnali New York Jets elleni 37-20-as győzelemmel bebiztosította a playoff részvételét. 2020 után lettek először rájátszás résztvevők.

A playoffba vezető út nem volt egyszerű mert elvesztették a liga egyik legjobb running backjét Nick Chubb-ot és csak irányítóposzton Deshaun Watson, Dorian Thompson-Robinson, PJ Walker és Joe Flacco szerepelt. A veterán Flacco nagyon kellett a Browns playoff részvételéhez, 5 mérkőzésén 4-1-es mérleget ért el vele a csapat.

"Elég különleges este a franchise számára" - mondta Kevin Stefanski vezetőedző a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. "Elég különleges este a szurkolók számára. Készen álltak arra, hogy a rajt pillanatától kezdve támogassanak. Hatalmasak voltak ma este. Hatalmasak voltak az egész szezonban. Nagyra értékelem ezt a közönségünk részéről. Mindvégig velünk voltak.

"Az egész franchise számára nagy dolog, ha meg tudod szerezni a playoff részvételt. Nyilvánvalóan rengeteg munka vár ránk, és erre fogunk koncentrálni, de jelenleg büszkék vagyunk erre a csapatra. Büszke vagyok a srácokra, hogy ma este és az egész szezonban átküzdötték magukat egy csomó nehézségen. Jövő héten erősen fogjuk befejezni az alapszakaszt, aztán majd meglátjuk, mi jön."

sportmania.png

Fotó: si.com