Browns - Texans avagy a két legfiatalabb franchise playoff összecsapása

Két év kihagyás után a Cleveland Browns ismét ott van a rájátszásban, és a Wild-Card résztvevő megszokott szerepét tölti be, annak ellenére, hogy a mérlege két csoportgyőztes mérlegével megegyezik. Olyan stadionba mennek, ahol már jártak, a houstoni NRG Stadionba, amely a 2019-es szezon óta először rendez rájátszás mérkőzést.

A Texanst és Brownst örökre összeköti majd az általuk végrehajtott blockbuster csere, amellyel Deshaun Watsont küldték a Brownshoz jelentős drafttőkéért cserébe. A Texansnak áprilisban még van egy Browns első körös pickje. Mindez azonban most már nem számít, mert Watson a 11. hét óta nem áll rendelkezésre, és a rájátszás részvétel miatt 20 körüli picknek néz ki.

A többi viszont nagyon is számít. Az NFL utolsó két csapata (a Cleveland 1999-ben tért vissza a ligába, míg a Houston 2002-ben csatlakozott a 32. csapatként) a 2023-as szezonban másodjára találkoznak egymással és ezúttal az eredmény sokkal, de sokkal többet jelent.

A 38 éves Joe Flacco és az újonc szenzáció, C.J. Stroud között 16 év különbség van, de mindkettőjüktől elvárják, hogy vasárnap a legjobb formájukat hozzák. Tűzijátékra számítsanak, emberek, mert az előzetes várakozások alapján egyik csapatnak sem kellett volna itt lennie - és biztosan nem készülnek szabadságra menni.

madden23.jpg

Fotó: neosportinsiders.com