A Texans letarolta a Browns csapatát

Tegnap este a Houston Texans - Cleveland Browns mérkőzéssel kezdődött meg az idei playoff sorozat. Egy ideig nagy pisztolypárbajt tartottak a csapatok de a Browns két touchdown után kiszállt a versenyből és végül 45-14-es vereséget szenvedtek.

A félidőre már 24-14-es Texans vezetéssel vonultak a csapatok de a második félidő egyoldalúra sikeredett. A szünet után a Browns már nem tudott pontot szerezni míg a Texans 21 pontot is felrakott a táblára. Nem csak a hazai csapat támadóegysége hanem a védelme is szállította a pontokat. Flacco két passzát is touchdownra visszahordták.

Flacco végül 307 passzolt yarddal, 1 passzolt touchdownal és 2 interceptionnel zárta a találkozót. David Njoku volt a fő célpontja, 11 alkalommal vette célba a tight endet aki 93 yarddal zárt. A futójáték viszont nem működött a Browns oldalán. A két running backjük 17 futásból 43 futott yardot szerzett.

Az újonc CJ Stroud-nak jóval kevesebb passzkísérlete volt (Flacco 46 passzával szemben csak 21). Stroud 274 yardot és 3 touchdownt passzolt, a Texans irányítója nem adta el a labdát. Devin Singletary 66 yardot futott és nagy mérkőzése volt Nico Collinsnak is. Az elkapó 96 yardot és 1 TD-t szerzett.

A Texans lett a liga negyedik csapata amelyik újonc vezetőedzővel (DeMeco Ryans) és irányítóval megnyerte az első rájátszás mérkőzését. Korábban ez a Cleveland Rams-nek (1945), a Baltimore Ravens-nek (2008) és a New York Jets-nek (2009) sikerült.

Fotó: nfl.com