Mike Tomlin jövőre is visszatér a Steelers vezetőedzőjeként

A Pittsburgh Steelers vezetőedzője, Mike Tomlin tegnap elmondta a játékosoknak, hogy a távozásával kapcsolatos spekulációk alaptalanok és azt tervezi, hogy 2024-ben is a csapat vezetőedzője lesz - jelentette az NFL Network Insidere Mike Garafolo.

A játékosoknak szóló üzenet kevesebb mint 24 órával azután hangzott el, hogy Mike Tomlin vezetőedző hirtelen távozott a mérkőzés utáni sajtótájékoztatójáról, mielőtt egy, a jövőjét érintő kérdést befejezhettek volna.

Tomlin, aki a jelenlegi szerződésének utolsó szezonjába lép, várhatóan még a héten nyilatkozik a médiának, tette hozzá Garafolo.

A Steelers hétfői, Buffalo Bills elleni szezonzáró rájátszásbeli vereségét követően Tomlinnak feltettek egy kérdést a szerződési státuszával kapcsolatban. Tomlin balra fordult és kisétált a sajtótájékoztatóról. Az incidens újabb találgatásokat váltott ki a jövőjével kapcsolatban, miután olyan pletykák láttak napvilágot, hogy esetleg távozik a csapattól.

Tomlin mindössze a Steelers harmadik vezetőedzője a Super Bowl korszakban, a Hall of Famer Chuck Noll és Bill Cowher után. Eddigi mérlege 173-100-2, 11 rájátszásbeli szereplés, két Super Bowl és egy Lombardi-trófea. Ráadásul Tomlin most 17-re növelte az egymást követő nem negatív szezonok NFL rekordját.

Fotó és videó: twitter.com